Ugrás a tartalomra

Sárkeresztes Község
Önkormányzata

8051 Sárkeresztes
Kossuth u. 44.
Telefon:22 596 007
Fax: 22 596 009

Vállalkozások

Nyugat Takarék Szövetkezet

 

Alba-Tools Kft

8051. Sárkeresztes, Rákóczi u.14.


Könyvelő Iroda

 8000.Székesfehérvár

Seregélyesi út 113. 2.em.208.

Vállalkozói Központ

 Tel.: 22/784.383

Fax: 22/784-415

Mobil:06-20-9-579-969

e-mail cím: info@albatools.hu

Ügyvezető: Seresné Solymos Gyöngyi

mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

 Vállaljuk egyéni vállalkozók, Gazdasági társaságok könyvelését.

Tevékenységi körünk az alábbiakra terjed ki:

 

                                                  -Könyvelés

                                                  -Teljes körű Tb ügyintézés

                                                  -Bérszámfejtés

                                                  -Adótanácsadás

                                                  -Adóbevallások elkészítése

                                                  -Kapcsolattartás adóhivatallal

                                                  -Banki utalások elkészítése /szükség esetén/

                                                  -Adminisztrációs feladatok ellátása /szükség esetén/

                                                  -Mérleg összeállítása

                                                  -Szabályzatok elkészítése

                                                  -Könyvvizsgálóval való kapcsolattartás

                                                  -Könyvvizsgálathoz szükséges anyag összeállítása

                                                  -Szja bevallások elkészítése

                                                  -Nyugdíjprogramok tervezése

                                                  -Pénzügyi tanácsadás

 

 Tevékenységünket a vállalkozó által átadott anyagok alapján végezzük , igény szerint a könyvelőirodánkban vagy a vállalkozó telephelyén.

A feldolgozás havi rendszerességű, minden hónapot követő hó 25-ig főkönyvi kivonatot, illetve eredménykimutatást készítünk, melyet átadunk a vállalkozónak.

Munkánkat 3 fő alkalmazottal végezzük, teljes körű titoktartási kötelezettséggel.

 

Irodánk 2 percre található az M7-es autópályától. Könnyen megközelíthető !

 

A könyvelés díja: egyéni megegyezés alapján .

 

Iroda nyitvatartása hétfő-péntek 8-16 óráig

 

                              Seresné Solymos Gyöngyi

                                       mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

 

 

Dobai Csilla - 8051 Sárkeresztes, Ságvári u. 23.

Telefon/Fax: 22-596-171
E-mail: mimi.dobai@freemail.hu Web: www.deviantart.com
Tevékenység: Számítógépes grafikák, fotók, grafikai tervezések. Logó, névjegy tervezése és gyártása, arculat tervezés.

Foodcomp Bt. - 8051 Sárkeresztes, Ságvári u. 23.

Telefon/Fax: 22-596-171
E-mail: foodcomp@fejernet.hu
Tevékenység: Élelmiszeripari terményáru nagykereskedelem

GIGI Kft. - 8051 Sárkeresztes, Jókai u. 31/a.

Telefon: 22-596-032, Fax: 22-596-041
E-mail: gigikft@gigikft.hu Web: www.gigikft.hu
Tevékenység: Fő termékünk a munka- és termékvédő kötöttkesztyű, melynek egy részét csúszás- és kopásálló pöttyözéssel látjuk el.
A Gigi Kft Fejér megyében Sárkeresztesen, és Adonyban Gigi Plus Bt néven társvállalkozásban működik.

Alapítási éve: 1998.

Telephelyeink száma: 4.

Főtermékünk a munka- és termékvédőtilde; kötöttkesztyőucirc;, melynek egy részét csúszás- és kopásálló pöttyözéssel látjuk el. Kesztyőucirc;gyártó kapacitásunk 6,5 millió pár/év.
A gyártott kesztyőucirc; 65 %-át belföldön, 35 %-át külföldön értékesítjük.

Az adonyi üzem egyik telephelyén komputervezérelt, teljesen automata zoknikötőtilde;gépeken évi 300 ezer pár zokni gyártását kezdtük meg a 2004. évben.

Harmadik termékünk az ötujjas zokni, melyet egy-, és két színben 14-es finomságban gyártunk. Éves kapacitásunk 400 ezer pár.

Vállalatunk rendelkezik az ISO 9001:2000 és az ISO 14001:1996 szabványok követelményeinek megfelelőtilde;, tanúsított minőtilde;ség- és környzetirányítási rendszerrel.

Minőség- és Környezetirányítási politika
A GIGI Kft. tevékenysége arra irányul, hogy megfeleljen vevői elvárásainak, és a megrendelők mennyiségi és minőségi igényeit kielégítse a műszaki-minőségi mutatók betartásával, másrészt tevékenysége során mindent megtegyen a környezet veszélyeztetésének megelőzése, a környezeti károk elhárítása érdekében.

Ezt tekinti alapvető vállalkozói magatartásnak piaci versenyképességének és szakmai színvonalának növelésére, megbízhatóságának megőrzésére.

Az összes alkalmazott részt vesz a minőség és környezet iránt elkötelezett új magatartás kialakításában, a minőségirányítási rendszer bevezetésében és folyamatos fejlesztésében, felelősséget vállal az általa végzett szolgáltatás kiváló minőségéért.
A társaság vezetése elkötelezte magát a minőség- és környezettudat formálásában, a minőség- és környezetirányítási program szervezésében és végrehajtásában.

A GIGI Kft. tevékenysége során az épített és természeti környezetet kíméli és dolgozóit ez irányban motiválja.

A társaság elvárja beszállítóitól és alvállalkozóitól, hogy tartsák fontosnak, és méltányolják a társaság minőség és környezet iránti elkötelezettségét, vállaljanak részt a kiváló minőségi szolgáltatás előállításában, környezetük megóvásában.

A társaság vezetése gondoskodik munkavállalói folyamatos képzéséről, szakmai, minőség- és környezetirányítási ismereteik javításáról, és elvárja alkalmazottaitól, hogy azonosuljanak minőség- és környezetirányítási politikájával.

A fenti célok elérése és fenntartása érdekében a vezetőség kinyilvánítja, hogy egyik legfontosabb feladatának tekinti a jogszabályi, az MSZ EN ISO 9001:2001, valamint az MSZ EN ISO 14000:1997 szabvány szerinti minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetését és működtetését, a környezetszennyezés megelőzését, a minőség- és környezetirányítási tevékenységek folyamatos fejlesztését, a rendelkezésre álló technológiai ás anyagi lehetőségek figyelembevételével.
GIGI Kft gigikft@gigikft.hu

 

Novák és Társai Kft. - 8051 Sárkeresztes, Géza u. 3.

Telefon: 22-596-111, Fax: 22-596-112
E-mail: novakkft@fejernet.hu Web: http://novakkft.fpn.hu
Tevékenység: Vállalatunk gyárt kerítéseket, kapukat, garázsajtókat, lépcsőket és pódiumokat, kovácsoltvas jellegű kerítéseket, ajtókat, védőrácsokat saját tervezéssel, illetve a megrendelő kívánságára egyedi kivitelezés formájában is.

Vállalkozásunk 1991-ben alakult, egyéni vállalkozó formában, ami 1999-ben Kft-vé alakult a megrendelések nagysága és a beszállítási minőségek miatt.

1999 óta rozsdamentes és saválló anyagok megmunkálásával is foglalkozunk. Különböző méretű és formájú tartályok, csúszdák, surrantók, pneumatikus ajtókkal és terelő lemezekkel szerelt és vezérelt szerkezetek gyártása és szerelése jelenleg a fő profilunk. Felületi minőség tekintetében natúr, szálcsiszolt és polírozott (tükrös) anyagokkal dolgozunk.
Gyártunk sportcentrumoknak és egyedi megrendelésre különböző méretű, formájú és színű kerékpár utánfutókat, melyet a helyi kölcsönzőből is igénybe lehet venni. Ezek kizárólag porfestéssel készülnek.

Műhelyünk gépi felszereltsége: szalagfűrészes daraboló gép, állványos ill. asztali fúrógépek, esztergapad, CO, ív, AWI hegesztő, lánghegesztő, ívhegesztő, 0,1 pontosságú programozható finomlemez daraboló gép és gépi élhajlító.

Cégünk rendezvényszervezéssel és túravezetéssel is foglalkozik. Vállalatok hétvégi programját kulcsos házaknál való elszállásolással, éjszakai túrákkal valósítjuk meg.
Vállalkozói esteket, bálokat menüvel ill. svédasztalos állófogadással, külső-belső tűzijátékkal szervezünk.
EGÉSZségÉRTék klub szervezőjeként működünk, ahol egészségünk érdekében hetente orvossal való konzultációra van lehetőség.

S.A.P.K.A - 8051 Sárkeresztes, Ságvári u. 26.

Telefon/Fax: 20-596-9210
E-mail: crasydevil@freemail.hu Web: www.zsongisapka.dox.hu
Tevékenység: Mi vagyunk a SAPKA, (Székesfehérvári Amatőr Piromániások Különleges Alakulata). 2005-ben kezdtünk el tüzes zsonglőreszközökkel foglalkozni. Csapatunknak jelenleg 12 tagja van, ezek közül 3 Sárkeresztesen lakik.

Special Economy Kft. - 8051 Sárkeresztes, József A. u.

Telefon/Fax: 22-596-172
E-mail: janos.economy@t-online.hu Web: www.specialeconomy.hu
Tevékenység: Építőipari szolgáltatások

Viusalba Kft. - 8051 Sárkeresztes, Ságvári u. 26.

Telefon: 22-504-514, Fax: 22-504-513
E-mail: visualba@axelero.hu Web: www.visualba.hu
Tevékenység: Háziorvosi programunk, az URSULA alapellátási program a 1992 óta a piacon van.  Foglalkozás-egészségügyi programunk, a KRISTÁLY jelenleg piacvezető Magyarországon.

A Visualba Kft 1997-ben alakult, két alapító taggal. Az alapító szakemberek már a cég indulása előtt is csaknem 10 éves egészségügyi informatikai szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkeztek. Háziorvosi programunk, az URSULA alapellátási program a 1992 óta a piacon van. Foglalkozás-egészségügyi programunk, a KRISTÁLY jelenleg piacvezető Magyarországon. A termék fejlesztése közben igen nagy hangsúlyt kap a központi jellegű jelentések továbbításának biztosítása akár a forgalom, akár a teljes adatmennyiség tekintetében.

A Kristály programhoz rendelkezünk saját fejlesztésű HR interfésszel, melynek segítségével az orvosi rendelő és a személyzeti nyilvántartás mindkét irányban szinkronizálható. Ezzel számos újabb alkalmazásra nyitik lehetőség, mint például beléptető rendszerek vezérlésére az orvosi rendelő alkamassági vizsgálatainak eredményei alapján.

Programjainkba számos, jelenleg is egyedülálló szakmai kódszótár került beépítésre, melyek igen nagy segítséget nyújtanak a nagy mennyiségű adatbevitel gyorsítására.

1999-ben a nemzetközi piacra léptünk, ahol a GSI-Entomed szűrő -és klinikai audiométerek szoftverének hivatalos szállítója lettünk. Termékünk megtalálható Ázsiától Dél-Amerikáig számos országban. 2000-ben NATO beszállítóivá váltunk, az angliai Cromwell repülő kiképző támaszpont pilótáinak hallásvizsgálatát végző szoftver termékünkkel.

Termékeinket és célkitűzéseinket a folyamatos rendszerkövetés és fejlesztés jellemzi. A követést szerződött partnereink számára ingyenesen biztosítjuk, s éves díjaink országosan a legalacsonyabbak közé számítanak.